Venäjän mustan terrierin ravitsemus

 |  Małgorzata Kwiatkowska

Mustan terrierin ruokinta on yksi tärkeimmistä asioista, kun on kyse koiriemme pitämisestä hyvässä kunnossa vanhuuteen asti.

Mustan terrierin ruoansulatuskanava on melko herkkä, joten kaikki ruokauutuudet on otettava käyttöön pieninä määrinä ja vähitellen. Ruuan laatu vaikuttaa erittäin voimakkaasti mustan terrierin turkin ulkonäköön ja terveyteen. Siksi tämä on otettava huomioon ruokintamenetelmää valittaessa. Nykyään markkinoilla on valtava valikoima kuivamuonaa. Ja me, jotka haluamme valita parhaan maksujemme kannalta, vietämme joskus tunteja tietokoneen näytöillä ja tutkimme yksittäisten kanavien koostumusta. On muistettava, että mitä vähemmän keinotekoisia lisäaineita, sitä parempi. Niille, jotka haluavat valmistaa aterioita koirilleen itse, hyvä tapa on BARF-ruokavalio eli biologisesti sopiva raakaruoka.
BARF-ruokavalion kehitti australialainen eläinlääkäri Ian Billinghurst. Tiedot, jotka ilmestyivät kirjoissa "Give Your Dog a Bone", "Grow Your Pups With Bones" ja äskettäin ilmestyneessä "Dr. Billinghurst's BARF DIET". ovat vaikuttaneet merkittävästi monien koirien ruokavalioon kaikkialla maailmassa. Ohjaan teidät verkkosivulle, jossa on lisätietoja tästä aiheesta: barfworld.  

Mustat terrierit kuuluvat suuriin rotuihin, jotka kasvavat pentuiässä hyvin nopeasti. Siksi nuoren mustan terrierin ruoan yksittäisten ravintoarvojen koostumus on erittäin tärkeä. Huono ruokavalio voi johtaa kaarevuuteen, huonoon lihakkuuteen jne. Kasvua ja painoa on seurattava jatkuvasti, ja jos ilmenee huolestuttavia oireita, on parasta kääntyä asiantuntijan puoleen.

Mustat terrierini rakastavat hedelmiä ja vihanneksia perusateriansa (jonka ne syövät kahdesti päivässä) lisäksi. Vanhemmat pennut poimivat usein herkkuja suoraan puutarhasta: ne rakastavat vadelmia suoraan pensaasta ;-). Katya voidaan leikata omenaksi tai luumuksi. Masha pitää enemmän raaoista porkkanoista. Ja he kaikki odottavat omaa palaansa, kun leikkaan vesimelonia.

 

 

Our Blogging Expert

Małgorzata Kwiatkowska

Popular Articles

Newsletter