Musta venäläinen terrieri - blogi.

Blogi ruokinnasta, hoidosta ja elämisestä mustan venäläisen terrierin kanssa.

Venäjän mustan terrierin ravitsemus

 |  Małgorzata Kwiatkowska

Mustan terrierin ruokinta on yksi tärkeimmistä asioista, kun on kyse koiriemme pitämisestä hyvässä kunnossa vanhuuteen asti.

Mustan terrierin ruoansulatuskanava on melko herkkä, joten kaikki ruokauutuudet on otettava käyttöön pieninä määrinä ja vähitellen. Ruuan laatu vaikuttaa erittäin voimakkaasti mustan terrierin turkin ulkonäköön ja terveyteen. Siksi tämä on otettava huomioon ruokintamenetelmää valittaessa. Nykyään markkinoilla on valtava valikoima kuivamuonaa. Ja me, jotka haluamme valita parhaan maksujemme kannalta, vietämme joskus tunteja tietokoneen näytöillä ja tutkimme yksittäisten kanavien koostumusta. On muistettava, että mitä vähemmän keinotekoisia lisäaineita, sitä parempi. Niille, jotka haluavat valmistaa aterioita koirilleen itse, hyvä tapa on BARF-ruokavalio eli biologisesti sopiva raakaruoka.
BARF-ruokavalion kehitti australialainen eläinlääkäri Ian Billinghurst. Tiedot, jotka ilmestyivät kirjoissa "Give Your Dog a Bone", "Grow Your Pups With Bones" ja äskettäin ilmestyneessä "Dr. Billinghurst's BARF DIET". ovat vaikuttaneet merkittävästi monien koirien ruokavalioon kaikkialla maailmassa. Ohjaan teidät verkkosivulle, jossa on lisätietoja tästä aiheesta: barfworld.  

Mustat terrierit kuuluvat suuriin rotuihin, jotka kasvavat pentuiässä hyvin nopeasti. Siksi nuoren mustan terrierin ruoan yksittäisten ravintoarvojen koostumus on erittäin tärkeä. Huono ruokavalio voi johtaa kaarevuuteen, huonoon lihakkuuteen jne. Kasvua ja painoa on seurattava jatkuvasti, ja jos ilmenee huolestuttavia oireita, on parasta kääntyä asiantuntijan puoleen.

Mustat terrierini rakastavat hedelmiä ja vihanneksia perusateriansa (jonka ne syövät kahdesti päivässä) lisäksi. Vanhemmat pennut poimivat usein herkkuja suoraan puutarhasta: ne rakastavat vadelmia suoraan pensaasta ;-). Katya voidaan leikata omenaksi tai luumuksi. Masha pitää enemmän raaoista porkkanoista. Ja he kaikki odottavat omaa palaansa, kun leikkaan vesimelonia.

 

 

Mustan venäläisen terrierin adoptio.

 |  Małgorzata Kwiatkowska

Joskus erilaiset elämäntilanteet pakottavat omistajat luopumaan nelijalkaisista ystävistään. Jos olet kiinnostunut ottamaan kattosi alle mustan venäläisen terrierin, soita numeroon +48 503 503 181.

 

 

 

 

 

Mustan terrierin koulutus.

 |  Super User

Musta terrieri rakastaa työskentelyä ohjaajansa kanssa. Se on täydellinen PT-, IPO- tai tottelevaisuuskoulutukseen. On myös tärkeää muistaa, että jos haluamme nauttia mustan ystävämme seurasta, meidän on aloitettava sen kouluttaminen mahdollisimman varhain. Venäjänterrieri tarvitsee johdonmukaista koulutusta, se oppii hyvin nopeasti ja muistaa hyvin. Usein kuulee sanottavan "musta terrierini lukee ajatuksiani...", jotkut sanovat, että venäläiset lisäsivät rotua luodessaan siihen joitakin ihmisen geenejä..... ehkä siinä on jotain. Yksi asia on varma: tyylikäs ulkonäkö ja täydellinen psyyke ovat venäläisen kyynologian suuri saavutus.

Valitse kouluttajasi huolellisesti, jotta ei käy niin, että epäpätevän kouluttajan valvonnassa harjoittelusta on enemmän haittaa kuin hyötyä. On vaikeampaa ja aikaa vievämpää perua koirien huono käytös ja koulutusvirheet kuin positiivisiin vahvistuksiin ja palkintoihin perustuva oikeaoppinen oppiminen. Pyydä päästä osallistumaan tällaisille kursseille ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Mustan terrierin voi opettaa hyvin nopeasti ilman väkivaltaa, vain pala maukasta ruokaa tai lelu, ja tulos on taattu. Koulutuksen perusta on tylsyyden puute ja hauskuus. Musta terrieri ei tarvitse tuntikausien toistoa yksittäisen toiminnon suorittamiseksi. Parempiin tuloksiin päästään harjoittelemalla harvemmin, mieluiten useita kertoja päivässä 5-10 minuuttia kerrallaan.